Jdi na obsah Jdi na menu
 


Víkend plný sportu (hasiči + fotbal)

V sobotu 26.8.2023 se uskutečnila oslava 130 +2  let od založení SDH v Újezdu, kdy jejím vyvrcholením byla hasičská soutěž družstev, ve kterém zvítězili hasiči z Volče před Žáravicemi a Rasochy. Domácímu týmu mužů patřilo pěkné sedmé místo. V ženách poté zvítězili Žáravice a na stříbrné pozici se umístilo domácí  družstvo.  V rámci akce byl za svoji dosavadní a hlavně dlouholetou činnost u hasičů odměněn  pan Milan Vosáhlo, který převzal věcný dar od starostky obce Újezd Dany Vozábové.   

Druhý den ráno se na fotbalovém hřišti uskutečnil tradiční turnaj mládeže ve fotbalu Újezd Cup 2023 (memoriál Vladimíra Ryby), kdy svoje fotbalové umění předvedli starší žáci. První místo  si vykopal tým z TJ Přelovice, který ve finále zdolal SK Dříteč. V zápasu o třetí místo byl úspěšný domácí tým TJ Sokol Újezd, který jednoznačně zvítězil nad Titanikem Srch.  Nejlepším střelcem turnaje byl vyhlášen domácí Ondřej Zahradník.     

Navečer poté sportovní víkend zakončili zápasem domácí fotbalisti, kteří překvapivě nestačili na Sokol Roveň a prohráli těsným rozdílem 1:2.  

article preview