Jdi na obsah Jdi na menu
 


Újezd CUP 2018 - Memoriál Vladimíra Ryby

TJ Sokol Újezd uspořádal za podpory obce Újezd u Přelouče třetí ročník turnaje mladších přípravek ve fotbalu.  Turnaje se účastnilo 18 týmů ze čtyř krajů, kdy zcela jistě nejznámějším účastníkem byl celek AC SPARTA Praha......... 

article preview

TJ Sokol Újezd uspořádal za podpory obce Újezd u Přelouče třetí ročník turnaje mladších přípravek ve fotbalu.  Turnaje se účastnilo 18 týmů ze čtyř krajů, kdy zcela jistě nejznámějším účastníkem byl celek AC SPARTA Praha. 

Na začátku turnaje proběhl slavnostní nástup celků, ve kterém  kromě mladých Sparťanů nastupovali: FK Kolín, FK Náchod, FO Lanškroun, FK Nová Paka, RMSK Cidlina Nový Bydžov, FK Chlumec n.C A+B, SK Polaban Nymburk, TJ Sokol Újezd, SK Rapid Psáry, TJ Svitavy, TJ Pátek, FK Přelouč, TJ Přelovice, FC Titanic Srch, MFK Chrudim a SK Býšť. Slavnostní nástup ukončila hymna v podání talentované zpěvačky Haničky Křivkové.  

Poté již začal samotný turnaj, ve kterém mohli diváci zhlédnout přes 80 zápasů.  Prvenství si tentokrát z Újezdu odvezli kluci z TJ Svitavy, kteří ve finálovém utkání pokořili kluky z FK Chlumec n.C.   O třetí místo si to rozdali mladí fotbalisté z FK Přelouč proti FK Náchod a bronzové medaile nakonec vybojovali  borci z Přelouče. Náš klub TJ Sokol Újezd respektivě kluci hájící jeho barvy si vedli ve veliké konkurenci velmi zdatně, kdy hlavně výhry nad věhlasnou Spartou Praha a FK Náchod se počítají a obsadili celkovou desátou příčku.

Polední pauza byla vyplněna pěkným vystoupením tanečnic ze skupiny Hroch Pardubice, které sbírají tuzemské, ale i evropské tituly jak na běžícím pásu.  Poté přišel na řadu vložený a komentovaný zápas  výběrů mužů a minipřípravky TJ Sokol Újezd, při kterém se všichni přítomní velice bavili.  Na závěr pauzy proběhly již tradiční individuální soutěže v driblování s míčem a ve fotbalovém slalomu. V druhé disciplíně se v dobrém světle předvedl nejmladší účastník soutěže a odchovanec zdejšího klubu  Petr Zima, který obsadil druhé místo. 

Na závěr turnaje proběhla přímo na hřišti autogramiáda dvou fotbalových reprezentantů a to Martina Firbachera z týmu U17 a Daniela Fiňka z týmu U18. Poté se již budoucí hvězdy českého fotbalu přesunuli k vyhlašování výsledků, kde doplnili pana Rybu ml. a předsedu TJ Sokol Újezd p.Černého. Kromě jednotlivých umístění bylo vyhlášeno i mnoho individuálních ocenění.  Vzhledem k mnoha děkovným dopisům i osobnímu děkování můžeme tvrdit, že turnaj byl hodnocen velmi dobře a tímto udělal  výbornou reklamu naší obci.