Jdi na obsah Jdi na menu
 


Cyklo-orientační závod (MAS Bohdanečsko))

frcito_a5_letak_final_3.jpgMAS Bohdanečsko, z.s. letos organizuje první ročník cykloorientačního závodu FRČÍ TO. Akce se koná pod záštitou náměstkyně hejtmana Pardubického kraje paní Ing. Michaely Matouškové. Závod se bude konat v sobotu 28. 5. 2022 od 9:00 do 16:00. Centrem závodu bude louka u Opatovického kanálu v Přelovicích. Po celém regionu, na k.ú. každé obce se bude nacházet 1 kontrolní bod a závodníci budou mít za úkol během časového limitu 4 hodin objet co nejvíce kontrol za co nejvíce bodů. Tyto kontroly nebudou vyžadovat žádnou další obsluhu.

 

Závodu se mohou účastnit jednotlivci, dvojice, rodiny s dětmi a závodníci na elektrokolech. Pro rodiny s dětmi bude na nejbližších kontrolách připravený úkol, který si vezmou a v cíli si jej budou moc splnit. Pro každého dětského účastníka, tj. dítě narozené v roce 2010 a později, bude v cíli připravena drobná odměna. Bude celkem 12 kategorií, dle věku, počtu závodníků v týmu a dle pohlaví. Vítěz dané kategorie získá věcnou cenu, závodníci na 2. a 3. místě dostanou propagační předměty. Počet kategorií se může změnit dle počtu přihlášených závodníků.

Startovné při registraci do 23. 5. 2022:

-        Dospělí – narozeni do r. 2004: 150 Kč/os (registrační poplatek a 1 dospělá porce hl. jídla)

-        Starší děti – narozené 2005 – 2009: 100 Kč/os (registrační poplatek a 1 dospělá porce hl. jídla)

-        Mladší děti – narozené 2010 a později: 50 Kč/os (registrační poplatek a ½ porce hl. jídla)

 

Každý Vilém, který se závodu zúčastní a bude zaregistrovaný před dnem konání závodu, získá od nás malý dárek. V sobotu 28.5. slaví svátek Vilém a my si tím chceme připomenout i významnou osobnost Viléma z Pernštejna.

 

Závodníci budou moci jet po značených cestách, tj. silnice, polní cesty, lesní stezky apod. Pravděpodobně bude zakázáno jezdit po silnici II/211 v úseku Chýšť – Rybitví z bezpečnostních důvodů.

 

Chtěli bychom Vás tímto poprosit o pomoc s propagací akce. Budeme též rádi, když se závodu zúčastníte a vytvoříte třeba obecní tým J.

Pokud máte propagační předměty, které byste mohli do závodu věnovat, budeme velice rádi, když je pro účely závodu poskytnete.

V příloze tohoto e-mailu zasílám leták. Můžete jej dát na své stránky, příp. FB stránky. Stejně tak můžete sdílet příspěvky na naší FrčíTo facebookové stránce, viz níže.

Další informace:

Web: www.frci-to.cz

FB: www.facebook.com/CykloFrciTo

Dotazy směřujte na Ing. Lenku Makovskou

Tel: +420 725 559 932

e-mail: frcito@mas-bohdanecsko.cz

 

Děkujeme, že jste e-mail dočetli až do jeho konce a předem děkujeme za spolupráci.

 

Jménem kanceláře MAS Bohdanečsko přeji hezký víkend a těšíme se na setkání při závodě,

 

Lenka Makovská

organizátor závodu FRČÍ TO

article preview