Jdi na obsah Jdi na menu
 


ÚJEZD CUP 2017 - O pohár předsedy TJ SOKOL ÚJEZD Martina Černého

Turnaj pro děti ročníku 2007 ovládl domácí tým TJ SOKOL ÚJEZD. 

article preview

V sobotu 24.6.2017 se ve sportovním areálu TJ Sokol Újezd uskutečnil fotbalový turnaj pro děti ročníku 2007 za účasti FK Chlumec n.C, FK Baník Chvaletice, FK Kolín, TJ Přelovice, TJ Sokol Rosice, FC Slavia Hradec Králové, TJ Sokol Újezd a společného týmu ml.přípravky Chlumec/Újezd. Turnaj se hrál systémem každý s každým 1 x 15 minut. 
Z vítězství v turnaji se nakonec radoval domácí tým TJ Sokol Újezd, který v současné době nedisponuje týmem starší přípravky, ale za tým si rádi zahráli odchovanci zdejšího fotbalu nebo děti či vnuci bývalých újezdských fotbalistů. Druhým týmem turnaje byl FK Baník Chvaletice a o třetím místu pro FK Kolín rozhodl až poslední zápas tohoto týmu proti vrstevníkům z FK Chlumec n.C. 
Odměňování hráčů při slavnostním vyhlášení se ujal předseda a duše našeho fotbalového oddílu pan Martin Černý a starostka obce Újezd paní Dana Vozábová.
Všechny týmy bez ohledu na umístění si odnesly z turnaje medaile, něco na zub a doufám, že hlavně mnoho zážitků a nových kamarádů. 
V individuálních soutěžích vyhrál fotbalový slalom domácí Jirka Zima společně s borcem z FC Slavia Hradec Králové. Třetím v této soutěži se již s velkou ztrátou umístil hráč z Chvaletic. Ve fotbalových panenkách neboli žonglování s míčem neměl vážnějšího soupeře borec z FK Kolín. O druhé místo svedli tuhý boj chlumecký Kymr a domácí Slavík, kdy si nakonec stříbro odnesl chlumecký fotbalista. 
Nejlepším brankářem byl vyhlášen strážce chvaletické branky. Nejlepším střelcem a hráčem pak domácí borci Tichý a Hronek. Speciální cena byla udělena jediné zástupkyni něžného pohlaví, kterou byla hráčka z TJ Přelovice. 
Úplně všem zúčastněným patří velké poděkovaní.